Hårfärg

Tjoo. Jag har redan en längre tid funderat på att färga håret mörkare.
Just nu har jag min naturliga hårfärg, ljusbrunt. Och egentligen gillar jag den jättemycket, men såhär till höstn/vintern skulle det ju vara kul med lite mörkare. Så att det blir sådär lagom höstmysigt, fast inte för mörkt. Men inte heller för rött. Det är svårt dethär, eftersom jag tänker färga hemma (!). Hehe, men det ska väl nog gå bra, det är bara synd att ens naturliga slingor försvinner då, fast jag tror jag har sett nån reklam för hårfärg som skulle bevara slingorna. Nån annan som vet?

Håller på att kolla L'óreals hemsida just nu, finns nån slags hårfärgsskola. Intressant.

Men, ha det bra. Skriver något imorgon också!  Sees.

Dagens låt



Åååh, jag vet, det är inte direkt nyaste låten. Men jag såg nyligen filmen Stardust i skolan, och den är så himla gullig. Ja egentligen gillar jag inte fantasy och sådant. Men den inehåller så mycket kärlek och är så himla perfekt att man blir avundsjuk. När låten kommer som sound track i slutet så börjar man nästan gråta. Iwww. i like.

Paljett Outfit


Första inlägget

Heey, dethär är första inlägget på den nya bloggen. Då passar jag på att berätta lite om bloggen.

Först så måste jag säga att designen snart är klar, och den blev riktigt snygg tycker jag!

Jag har tidigare skrivit en blogg, men jag gillade den inte. Och så hade jag inte särskilt många läsare, jag tänkte att det kanske var lite för knepigt namn, så nu har jag börjat om från början.

Sen så vill jag inte flasha mitt privat liv, alltså jag tycker mina vänner ska slippa bli uthängda på min blogg. Så detta komemr inte vara en typisk fjortisblogg.

Ehhm, sen kommer jag inte på så mycket att skriva. Såå.. Men lyssna på min snygga ipod men bra musik!
Sees!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0